Zoeken
Categorie├źn

Beveiligde harde schijven van Digittrade | Hart4Technology

Digitrade is een fabrikant uit Duitsland en zij ontwikkelen en produceren al sinds 2005 externe versleutelde opslagmedia. Banken, bedrijven en overheidsinstanties gebruiken de zeer veilige Kobra harde schijven met two-factor authenticatie voor het veilige transport van gevoelige gegevens en voor het maken van back-ups die voldoen aan de eisen voor gegevensbescherming. Bovendien is de Kobra harde schijf en Kobra USB-stick door de BSI, NATO en EU gecertificeerd.

Common Criteria Certificate van de BSI

De HS256 S3 high-security harde schijven worden vooral gebruikt door banken, bedrijven en overheidsinstellingen om gevoelige en persoonlijke informatie veilig te transporteren en om back-ups te maken die voldoen aan alle geldende wetten op het gebied van gegevensbescherming. Denk hierbij aan de GDPR of in het Nederlands, de AVG. In 2017 kreeg de Digittrade HS256 S3 harde schijf het Common Criteria-certificaat van het Federaal Bureau voor Informatiebeveiliging (BSI). Dit geeft de hoge mate van betrouwbaarheid van deze schijf aan.

Duitse oorsprong

De productie van hoog beveiligde opslagapparatuur voor EU Restricted, NATO Restricted en VS-NfD geclassificeerde gegevensopslag vindt plaats in Duitsland. Hier worden de producten ook ontworpen, uitvoerig getest en vervolgens geproduceerd waarbij rekening wordt gehouden met alle GDPR-regels en richtlijnen. Digittrade ontwikkelt haar producten met het oog op veiligheid van data, op een zo gemakkelijk mogelijke manier. Bovendien ogen de producten ook nog eens stijlvol en worden ze van lichtgewicht maar zeer sterke materialen geproduceerd.

Digittrade KOBRA-serie

In juli 2020 lanceerde Digittrade hun KOBRA-serie. De KOBRA Drive VS (SSD/HDD) en als KOBRA Stick VS (USB) zijn beide gecertificeerd voor veilige opslag van EU Restricted, NATO Restricted en VS-NfD geclassificeerde gegevens.