Zoeken
Categorie├źn

Zivver Meet

Zivver Meet is hét alternatief voor online videobellen. Dit is ook de enige echt veilige oplossing in de markt. Deze dienst kan je vanuit de meeste recente webbrowsers gebruiken en is geheel AVG compliant.

Veilig en compliant videobellen

Zivver Meet is een hoogwaardige video service en beschikt over een hoog encryptieniveau. Hiermee voldoende de organisaties aan de wet- en regelgeving van de AVG of NTA 7516. Dus ook voor zorginstellingen is Zivver Meet uitermate geschikt. Daarnaast biedt deze dienst extra veiligheidsmaatregelen. Bijvoorbeeld het instellen van een vergaderwachtwoord voor het opzetten van vertrouwelijke videogesprek.

Eenvoudig in gebruik voor thuiswerkers

Zet in een paar klikken het videobellen op met Zivver Meet. De link kan eenvoudig worden verstuurd naar de deelnemers. Daarna kunnen de deelnemers de online vergadering vanaf hun eigen (mobiele) apparaat bijwonen.

Bovendien kun je videoafspraken eenvoudig agenderen in de agenda, het afsprakensysteem, het elektronisch patiëntendossier (EPD), de zaaksystemen of het CRM-pakket. Hiervoor is geen extra software of configuratie nodig.

Flexibele abonnementen maken het gebruik laagdrempelig en kostenbesparend

Met de flexibele abonnementen van Zivver Meet kun je kijken naar de behoeften van de gebruikers en van daaruit de juiste keuze maken. Het hele team kan bijvoorbeeld profiteren van een pay-what-you-use optie. Ook kan er gekozen worden voor uitgebreidere pakketten. Denk daarbij aan een selectie van een aantal collega’s die veel beveiligde videogesprekken dienen te voeren.

Zivver Meet is bovendien de meest kostenbesparende oplossing voor veilig videobellen.