Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
 Naar overzicht

Zero Trust beveiliging

De ultieme Zero Trust oplossing - beveilig je jouw netwerk en data tegen cyberaanvallen en hacks. Via het dashboard kan je snel en heel eenvoudig je gebruikers segmenteren in groepen en kan je policies creëren die bepalen welke van je verbonden bronnen toegankelijk zijn voor welke specifieke groepen.

Zero Trust beveiliging wordt steeds belangrijker. Als organisatie sta je voor de uitdaging om je bedrijfsgevoelige informatie zoals klantgegevens, productgegevens en je personeelsbestand goed te beveiligen tegen datadiefstal. Doe je dat niet, dan kun je voor nare situaties komen te staan die verstrekkende gevolgen kunnen hebben voor je organisatie. Denk aan faillissement en aan torenhoge geldboetes. Om nog maar niet te spreken over de persoonlijke schade die betrokkenen kunnen oplopen wanneer hun gegevens op straat komen te liggen.  

Hoe werkt truePass beveiliging?

Met truePass beschik je over de beste en unieke oplossing op basis van Zero Trust. Door de gepatenteerde Reverse Access Technology maak je je netwerk onzichtbaar zowel binnen als buiten je netwerk. Dit beveiligt je o.a. tegen DoS-aanvallen.

Of je nu in de cloud werkt, hybrid of on prem, truePass maakt het mogelijk om je netwerk aan alle kanten te beveiligen, met behoud van controle over de toegang van je infrastructuur.

Wat doet truePass precies?

Microsegmentatie van je netwerk

Autoriseer gebruikers alleen de vereiste netwerktoegang tussen systemen en tussen verschillende netwerkomgevingen.

Beveiliging van de hybride infrastructuur

Met het truePass Secret netwerk heb je dé controle over de bescherming van bedrijfsmiddelen in zowel de cloud als on-premise omgevingen.

Naleving van regel- en wetgeving

Voldoe aan de Europese regel- en wetgeving GDPR met de truePass Zero Network pen-test bewezen netwerkbeveiliging.

Access Orchestrator

truePass Zero Network dwingt security policies af dat elke toegang van gebruikers en apparaten tot het netwerk verbiedt. Deze toegepaste policies verleent gebruikers alleen toegang tot vooraf goedgekeurde bronnen binnen en buiten het netwerk.

Cybersecurity begint altijd met de toegang

Bij Zero Trust gaan we ervan uit dat niets en iemand buiten en binnen je netwerk te vertrouwen is. Iedereen, ook mensen binnen je netwerk moeten zich steeds opnieuw autoriseren. Cyberaanvallen worden op steeds grotere schaal gepleegd en helaas ook met steeds meer resultaat. Door de Zero Trust benadering verhoog je de veiligheid van je huidige systemen, applicaties en bestanden en verklein je het aanvalsoppervlak. Zero Trust is erop gericht om zogenoemde microsegmentatie toe te passen door Multi-factor authenticatie te gebruiken op elke gewenste bron binnen het netwerk.

Met Zero Trust van TruePass voeg je eenvoudig extra policies en Multi-Factor-Authenticatie op elke bron binnen en buiten het netwerk. Voorbeelden hiervan zijn:

 • TCP poorten
 • Alle webbased en non-webbased applicaties
 • Toegang tot systemen/apparaten die binnen en buiten het netwerk verbonden zijn

Binnen het TruePass dashboard kan je snel en heel eenvoudig je gebruikers segmenteren in groepen en kan je policies creëren die bepalen welke van je verbonden bronnen (hybride, on-prem servers of apps, publieke cloud apps etc.) toegankelijk zijn voor welke specifieke groepen.

Hart 4 Technology: adviseur en specialist in cybersecurity

Willen jullie je netwerk en data beter beveiligen? Vraag ons om advies. We kunnen je organisatie helpen om aanvalsoppervlakken van bepaalde cyberaanvallen drastisch en eenvoudig te verkleinen. Denk hierbij aan cyberaanvallen zoals:

 • Zero-Day exploits
 • DDoS
 • Ransomware
 • Lateral movement
 • Brute Force
 • Advanced Persistent Threats (APTs)

Waarom truePass aanschaffen bij Hart 4 Technology?

Zone Zero TruePass is ’s werelds meest eenvoudige Zero Trust oplossing: door de vernieuwde module is Zero Trust nog eenvoudiger en veiliger te installeren en te beheren. Bovendien helpen wij je graag om binnen enkele uren jouw Zero Trust netwerk beveiliging ingeregeld te hebben. Door eenmalige consultancy door Hart 4 Technology beschikt jouw organisatie over een next-level netwerkbeveiliging. Geef hackers geen kans!

Voorkom (financiële) schade door hackers én torenhoge boetes

Naast de schade die je als organisatie én als hoofdelijk verantwoordelijke kunt oplopen door cyberaanvallen, is het ook bij wet vastgelegd dat je een aantal zaken moet beschermen tegen dergelijke aanvallen. Zo vereist de AVG (GDPR) organisaties om persoonsgegevens te beschermen, wat vraagt om een moderne aanpak met Zero Trust. Bovendien is het gebruik van Zero Trust ook het beveiligingsadvies van het NCSC en de AIVD.

Voor wie kan Zero Trust TruePass interessant zijn?

Zero Trust Hart 4 Technology biedt truePass oplossing en deze oplossing steeds breder ingezet en met name dat er steeds meer thuis wordt gewerkt. Deze oplossing wordt al intensief gebruikt door:

 • overheids en militaire organisaties
 • geheime diensten
 • zorgsector
 • financiële sector
 • productie- en ontwikkelingsbedrijven
 • accountantskantoren
 • advocatenkantoren
 • midden- en kleinbedrijf (mkb)

Demo aanvragen truePass

Wij laten je graag alle ins en outs van truePass zien en ervaren. Vraag nu je demo aan!

Waarom je vandaag nog wil starten met truePass:

truePass connect: Maak wereldwijd verbinding met je infrastructuur zonder gedoe met VPN's, implementeert omgekeerde VPN tunnels om externe bronnen permanent en veilig met elkaar te verbinden voor eenvoudige toegang in verschillende clouds.

truePass Authenticate: Op identiteit gebaseerde toegang voor mensen, machines en diensten. Statische referenties zoals wachtwoorden of sleutels zijn onveilig en onhandig. Biometrische authenticatie is veiliger en gemakkelijker te gebruiken.

truePass Authorize: Implementeer fijnmazige toegangscontroles voor elke werknemer en dienst die toegang heeft tot je infrastructuur.

truePass Audit: Bereik een ongekend inzicht in de toegang tot en het gedrag van de infrastructuur, zodat je de compliance-doelstellingen kunt halen en overtreffen.

Hart 4 Technology, jouw leverancier van de beste Zero Trust beveiligingsproducten

Wil je meer informatie, een demo of wil je advies inwinnen voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op. De cybersecurity specialisten van Hart 4 Technology staan graag voor je klaar.