Zoeken
Winkelmandje
Categorie├źn

Fysieke poort beveiliging met Smart Keeper

Smart Keeper biedt een reeks oplossingen voor het vergrendelen en blokkeren van fysieke poorten. Houd binnendringers buiten! Het is belangrijk om naast het softwarematig blokkeren van poorten, ook een fysieke blokkade te realiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan werkstations, printers, cloudservers etc. Er zijn tal van scenario’s waarbij men geen controle heeft over de fysieke poorten van de onbeheerde endpoints, en waar deze fysieke poortbeveiliging gewoonweg wordt vergeten.

Smart-Keeper-Port-Locks-op-Desktop
Smart Keeper Essential
smart keeper essential

Smart Keeper Essential

Smart Keeper Professional
smart keeper professional

Smart Keeper Professional

Naar Essential catalogus Naar Professional catalogus

Smart Keeper, voor vergrendelen en blokkeren van fysieke poorten

De Zuid-Koreaanse fabrikant Smart Keeper produceert fysieke beveiligingsoplossingen. In de strijd tegen cybercriminaliteit weten zij keer op keer producten te ontwikkelen die het hackers onmogelijk maken om gebruik te maken van jouw poorten. Ze hebben oplossingen voor USB, netwerk, optische glasvezel, seriële poorten en andere endpoints. De zogenaamde USB-poort blocker of endpoint blocker is een fysieke oplossing voor de ongekend grote malware problematiek waar we vandaag de dag mee te maken hebben. Smart Keeper biedt met deze brede product range een concrete oplossing die als aanvulling dient op je huidige beveiligingssysteem.

Hoe werkt Smart Keeper netwerkbeveiliging

Het bestaande beveiligingsprotocol heeft een fysieke toevoeging nodig om cybercriminelen buiten de deur te houden. Computersystemen zijn het hart van onze bedrijven, van de zorg, van het onderwijs en van overheidsinstellingen. We moeten datalekken en -diefstal voorkomen. Veel randapparatuur maakt verbinding met computers (bijvoorbeeld je headset of je bluetooth muis). Daarnaast heeft iedere computer minimaal een USB-poort.

Ieder apparaat dat op een USB-poort kan worden aangesloten is een potentieel gevaar. Dat wil zeggen dat elk apparaat dat aangesloten wordt via USB malware kan installeren, waardoor andere apparaten razendsnel worden geïnfecteerd.

Smart Keeper biedt

  • Oplossing voor malware problematiek
  • Een toegankelijke oplossing
  • Een zeer effectieve manier om de apparaten in je netwerk te beschermen
  • Zowel een Essential versie als een Professional versie
  • Professional Editie is een maatwerk oplossing die afgestemd wordt op jullie IT-infrastructuur

Fysieke beveiligingsproducten van Smart Keeper

Voorkom binnendringers met de fysieke beveiligingsproducten van Smart Keeper, door een fysieke schil toe te voegen aan je beveiligingssysteem. Met een enkele hoofdsleutel worden meerdere ‘blockouts’ aangestuurd die verschillende poorten blokkeren.

Gebruiksvriendelijke manier om je netwerk te beschermen

Smart Keeper heeft oplossingen ontwikkeld waarmee gebruikers op een gebruiksvriendelijke manier hun desktop of laptop kunnen beschermen. Ze bieden een verbeterde beveiliging door unieke sleutelpatronen en slotensystemen met serienummers die traceerbaar zijn.