Zoeken
Winkelmandje
Categorie├źn

Over Hart 4 Technology

Hart 4 Technology: voor al jouw technologische uitdagingen

Hart 4 Technology heeft hart voor de zaak, jouw zaak om precies te zijn: wij werken elke dag aan het beveiligen en verbeteren van de cybersecurity in jouw bedrijf. Met advies, onderhoud en aanvullende producten voor je werkplek zorgen we ervoor dat de techniek in jouw organisatie optimaal geregeld is.

Dataweergave met lijnen
Datalijnen tussen verschillende partijen en apparaten

Daarom werk je met Hart 4 Technology:

  • We leveren maatwerk: door je wensen en situatie goed te inventariseren vinden we de meest passende oplossing en voorkomen we dat je onnodige kosten maakt.
  • We werken oplossingsgericht: in ons uitgebreide assortiment vinden we altijd een passend product dat gebruiksvriendelijk, veilig en voordelig is.
  • We zijn een totaalaanbieder: van advies tot installatie van muis tot Zero Trust netwerkbeveiliging - met Hart 4 Technology heb je 1 partner voor al je technologie.

Alles voor je werkplek

Efficiënt en veilig werken begint met een goede basis. In ons assortiment vind je alles wat je nodig hebt voor je werkplek: van laptops en servers tot printers en monitoren. We vinden altijd een passend product voor je budget en adviseren je over de beste oplossingen voor de technologische uitdagingen in jouw bedrijf. We nemen de installatie en het onderhoud voor onze rekening, zodat je zorgeloos aan de slag kunt en altijd up-to-date bent.

Werken op afstand met videobellen
Internetten in openbare ruimte

Beveiliging van openbare ruimtes

Niet alleen op kantoor of onderweg, maar ook in de openbare ruimte speelt het beperken en monitoren van toegang een steeds grotere rol. Met de innovatieve oplossingen van Fujtsu en Smart Keeper bieden we ook oplossingen voor de beveiliging van endpoints, gebouwen, voetbalstadions, betaalautomaten en meer. 

Met de PalmSecure technologie kunnen we bestaande fysieke toegang tot gebouwen nog beter beveiligen. De P-Line monitors van Fujitsu zijn daarnaast uitermate geschikt voor gebruik in openbare ruimtes, dankzij de afwezigheidsbeveiliging.

Maak een afspraak met ons

Onze experts staan voor je klaar voor meer informatie over onze producten of advies over jouw situatie. Neem contact op voor een afspraak en ontdek hoe wij jou helpen efficiënter en beter beveiligd te werken.

Contact

Alles voor je databeveiliging

De nieuwe AVG, de toenemende mate van mobiel werken en groeiende dataverwerking vormen kansen voor je bedrijf, maar ook risico’s. Databeveiliging speelt een steeds grotere rol in ons leven en zal ook een belangrijkere plek in je organisatie moeten innemen. 

Je wilt efficiënt en goedkoop werken, maar ook risico’s als datalekken en imagoschade voorkomen. Wij gaan samen met jou op zoek naar een oplossing die voor jouw organisatie werkt. We brengen de ontwikkelingen in de techniek dagelijks in kaart en zoeken actief naar slimme oplossingen om jouw bedrijf en bestanden beschermd te houden.

Datacentrum