Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Zero Trust beveiliging

De ultieme Zero Trust oplossing - beveilig je jouw netwerk en data tegen cyberaanvallen en hacks. Via het dashboard kan je snel en heel eenvoudig je gebruikers segmenteren in groepen en kan je policies creëren die bepalen welke van je verbonden bronnen toegankelijk zijn voor welke specifieke groepen.

Viasat DARC - hoogste gecertificeerde SSD NVMe

Viasat SSD wordt al jarenlang breed gebruikt bij overheden vanwege hun unieke NATO SECRET certificering voor beveiligde SSD-opslag. Onlangs kondigde Viasat een nieuwe generatie hardware aan voor het hoogwaardig encrypted opslaan van data: de Viasat DARC-SSD.

Cybersecurity is geen optie meer, het is een absolute must

De boetes voor het niet op orde hebben van de beveiliging van persoonsgegevens kan oplopen tot 4% van de wereldomzet. Om nog maar niet te spreken over de financiële schade die de organisatie zal oplopen door een flinke deuk in het imago!

Databeveiliging voorkomt rampzalige gevolgen voor je organisatie

Databeveiliging is een essentieel proces om je digitale gegevens te beschermen. Het is vandaag de dag super belangrijk om ongeautoriseerde toegang en dataverlies te voorkomen.

De ultieme voorbereiding tegen ransomware

Het is lastig om ransomware helemaal te voorkomen. Echter, een poging wagen is het meer dan waard. De impact van een ransomware aanval op je organisatie kan desastreuse gevolgen hebben.

De beste methode om je netwerkpoort op een laptop fysiek te blokkeren

Op de meeste laptops met een zogenoemde tab down kun je Smart Keeper RJ45 blockouts op één specifieke manier aansluiten

Wat is SafeConsole Management software van DataLocker?

SafeConsole is een eenvoudig en intelligent platform van DataLocker waarbij je op afstand USB-opslagmedia (SafeConsole ready devices) en USB-poorten kan beheren.