Zoeken
Winkelmandje
Categorie├źn

Nieuwsbrief Hart 4 Technology | English version

DataLocker veilige opslagmedia

Viasat Eclypt: harde schijven met classificaties t/m NATO SECRET

Wil je jouw bedrijfsgevoelige informatie veilig houden en datalekken voorkomen? Dan bieden de Viasat Eclypt Core voor laptops en de Viasat Eclypt Freedom voor externe harde schijven uitkomst. Deze Viasat producten hebben classificaties t/m NATO SECRET. Alle Viasat producten werken met Two-factor authenticatie met een USB-token.

Een voordeel: je kunt zelf je geheime sleutels beheren met de Eclypt Management Software.

Binnenkort ook het M.2 NVMe model beschikbaar.

 

Bekijk de producten

Waarom Zero Trust Network Access een aanvulling zou moeten zijn op jouw VPN en Firewall

Firewalls en traditionele VPN’s bieden vandaag de dag onvoldoende bescherming tegen zero-day attacks en andere vormen van cybercriminaliteit. Lees ons nieuwe blog en kom alles te weten over Zero Trust Network Access.

Waar de combinatie ‘VPN en Firewall’ een aantal jaar geleden nog een gouden combinatie leek, loop je vandaag de dag behoorlijk achter de feiten aan wanneer je vasthoudt aan dit duo. Zero-day attacks komen steeds vaker voor en zorgen voor schade met grote gevolgen.

Waarom biedt een firewall met VPN niet meer voldoende bescherming?

Kort samengevat:

  • Een standaard firewall voorkomt niet dat poorten gescand worden, bijvoorbeeld die van je Exchange server
  • Ook blokkeert het IP-adressen niet afdoende waardoor het aanvalsoppervlak zich eenvoudig kan verplaatsen
  • De meeste VPN’s ondersteunen nog geen Multi-factor-authenticatie (MFA), wat betekent dat er eenvoudig toegang kan worden verkregen tot applicaties en accounts.
  • Via traditionele VPN-verbindingen maak je eerst verbinding en dan hoef je je pas te authenticeren. Dit betekent dat er lateral movement aanvallen binnen je netwerk mogelijk zijn, een hacker is immers al binnen en kan zich vervolgens lateraal door je netwerk verplaatsen.

De hacks van de IT Management software van SolarWinds en Kaseya hebben laten zien dat compromittering van dergelijke software de klanten van de gebruikers kunnen raken. Niet voor niets zijn Thales Global en Thales Nederland (SafeNet Trusted Access - IAM Identity Access Management oplossing van tokens) een joint samenwerking begonnen met Safe-T voor een Zero Trust Network Access totaaloplossing.

Moderniseer je de toegangscontrole om de beveiliging van zowel interne als externe gebruikers naar het hoogste niveau te tillen en waarborg dat gebruikers zijn geauthenticeerd vóórdat ze toegang tot het netwerk krijgen.

Oplossing: Zero Trust Network Access

Een oplossing om kwetsbaarheden en zero-day attacks te voorkomen, is door het instellen van een Zero Trust Netwerk. Vervang je huidige legacy VPN-oplossingen met SafeNet (STA), samen met ZoneZero SDP (Software Defined Perimeter), of upgrade je bestaande of verouderde VPN naar een ZoneZero VPN. Zo moderniseer je de toegangscontrole om de beveiliging van zowel interne als externe gebruikers naar het hoogste niveau te tillen en waarborg dat gebruikers zijn geauthenticeerd vóórdat ze toegang tot het netwerk krijgen.

Kijk naar de webinar van 6 oktober 2021  Andere online sessie inplannen

VPN ondersteunt geen MFA nadat de verbinding is opgezet.

Safe-T: wapen je tegen cyberaanvallen met Zero Trust Network Access

Met de Zero Trust Network Access oplossing van Safe-T houd je complexe netwerken veilig. ZTNA van Safe-T werkt gebruiksvriendelijk, is volledig clientless en gebruikers ondervinden geen hinder van de implementatie. Er hoeven ook geen ingewikkelde handelingen uitgevoerd te worden, wat het in gebruik nemen van ZTNA eenvoudig maakt. ZTNA van Safe-T is beschikbaar als cloud-, hybrid-, én on-prem oplossing.

Bijzonder aan deze oplossing is de gepatenteerde Reverse Access Technologie. Deze zorgt er onder meer voor dat je netwerk zowel van buiten als van binnen onzichtbaar blijft. Dit verkleint het aanvalsoppervlak doordat hackers geen poortscans kunnen uitvoeren, wat lateral movement attacks voorkomt.

ZoneZero van Safe-T: 's werelds enige clientless Zero Trust oplossing met Reverse Access technology en full on-premise support.

Smart Keeper: blokkeer poorten softwarematig én fysiek

Het is belangrijk om naast het softwarematig blokkeren van poorten, ook een fysieke blokkade te realiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan werkstations, printers, cloudservers, etc. Er zijn tal van scenario’s waarbij men geen controle heeft over de fysieke poorten van de onbeheerde endpoints en waar deze fysieke poortbeveiliging gewoonweg wordt vergeten.

Smart Keeper Pro en Essentials bieden een praktische oplossing die voorkomt dat poorten omzeild worden. De oplossing werkt met unieke sleutels en blockouts op basis van unieke serienummers.

Voorkom binnendringers met de fysieke beveiligingsproducten van Smart Keeper, door een fysieke schil toe te voegen aan je beveiligingssysteem.

ESET antivirus

ESET: meerlaagse technologie en state of the art endpoint software

ESET software staat bekend om haar efficiënte werking, onder meer omdat de antivirus software ook de Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) afschermt. Dit betekent dat lastig te detecteren virussen in de bootsector niet over het hoofd worden gezien. Dit vergroot de effectiviteit van de software aanzienlijk, wat ESET direct doet onderscheiden van haar concurrenten.

ESET gaat hiermee verder dan andere endpoint security-oplossingen, of het nu in de cloud, on-prem of zelfs op offline endpoints geïnstalleerd wordt.

Bekijk ESET Endpoint oplossingen

Digittrade: Kobra VS stick en Kobra VS drive zijn two-factor security opslagmedia

De KOBRA Stick VS is een versleutelde USB-C geheugenstick die NATO Restricted en EU Restricted opslag mogelijk maakt voor overheden en bedrijven. Persoonlijke en vertrouwelijke informatie sla je door deze classificatie niveaus veilig op, waardoor datadiefstal onmogelijk wordt gemaakt.
De KOBRA Drive VS is een externe versleutelde harde schijf. Je slaat al je gegevens eenvoudig op volgens de GDPR-richtlijnen. Bovendien is de schijf geschikt om gevoelige data met classificatieniveau NATO Restricted en EU Restricted te transporteren en te bewaren.

Naast NATO en EU zijn de Kobra VS producten ook officieel goedgekeurd door de BSI in Duitsland.

DataLocker veilige opslagmedia

Datalocker: eenvoudig en veilig

De DataLocker K350 en DL4 harde schijf zijn door PIN-code beveiligde apparaten met een OLED display (geen handleiding nodig). De schijf is voorzien van FIPS 140-2 Level 3, Criteria EAL 5+ gecertificeerde beveiligde microprocessor en kan optioneel beveiligd worden door SafeConsole management via de cloud of on-premise.

Een scala aan geautomatiseerde security policies beschermen je gegevens, waar je ook bent. Met de SafeConsole kunnen beheerders de apparaten volledig via internet bedienen of beëindigen.

Bekijk de producten